YKY etsii paikallissihteeriä

Luotu: 26.08.2016 12:05
Osumat: 1514

 

Etsimme paikallissihteeriä Helsinkiin vahvistamaan YKY:n opiskelijatoimintaa. YKY (Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja SKY:n jäsenjärjestö.

Paikallissihteeri etsii ja ideoi uusia tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää ja vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä yhdessä YKY:n hallituksen kanssa. Hän tukee järjestön aktiiveja toiminnan järjestämisessä ja siitä tiedottamisessa. Paikallissihteeri kartoittaa verkostoja ja yhteistyötahoja.

Järjestön toimintaan ovat kuuluneet vapautuksen teologian opintopiiri, raamattupiiri, sekä keskusteluillat ja työpajat ajankohtaisista kristillisen elämäntavan teemoista. Tulevana syksynä paikallissihteerin työ painottuu Helsingin Yliopistossa kevätkaudella 2017 toteutettavan uskontodialogi-hankkeen valmisteluun.

Paikallissihteeri vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa. Paikallissihteerin esimies on SKY:n pääsihteeri ja työ tapahtuu Helsingin Kruununhaassa sijaitsevalla toimisto-kerhohuoneella sekä muissa tehtävän suorittamisen kannalta olennaisissa paikoissa Helsingissä.

Työ on osa-aikainen (12,5%) ja palkkaus 200 € kuukaudessa. Työ sopii hyvin opiskelijalle. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa 3.10.2016 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen joulukuun 2016 loppuun asti. Rahoituksen varmistuessa työ jatkuu kevätkauden 2017.

Sovit tehtävään, jos

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv 18.9.2016 mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa YKY:n puheenjohtaja Tiia Orpana: tiia.orpana(a)helsinki.fi tai p. 0400 645 638. Haastattelut pyritään pitämään perjantaina 23.9.2016.