Paikallisyhdistyksissä tapahtuu syksyllä

Luotu: 20.09.2016 06:21
Osumat: 945

Avarakatseista kristillistä toimintaa on tarjolla moneen makuun. Merkkaa päivämäärät kalenteriisi ja tule mukaan toimintaan!

Joensuun paikallisyhdistyksen IYKY:n syyskauden avaus on maanantaina 26.9. Louhela tuvalla (Koulukatu 9 D) klo 18.

Lokakuussa IYKY kokoontuu raamikseen torstaina 13.10 ja Reilun kaupan viikko-aiheiseen teemailtaan 24.10.

Marraskuussa mukaan kutsuvat peli-ilta 17.11. ja syksyn toinen teemailta 21.11. Keskiviikkona 14.12. IYKY laulaa kauneimpia joululauluja seurakuntatalolla klo 18. 

Helsingin YKY:ssä syksy käynnistyy uusien illalla torstaina 22.9.2016 ko 18 SKY:n kerhohuoneella (Oikokatu 3). Illassa keskustellaan vastavalmistuneen teologian maisteri Rosa Remeksen siitä, kuinka olla kadottamatta itseään ja kutsumustaan kristittynä opiskelijaelämän pyörteissä. Tiedossa on myös lämmintä kasvisruokaa.

YKY osallistuu fuksiseikkailuun keskiviikkona 28.9.2016. Rasti SKY:n kerhohuoneella klo 16-20.

Syksyllä tapahtuu liitossamme myös paljon muuta! Tulossa on kaikille avoin viestintätyöpaja. Mitä SKY haluaa olla nostamassa esille, minkälaista ääntä haluamme vahvistaa opiskelijoiden keskuudessa? Tule ja tuo näkemyksesi liittomme viestintään. Päivä ja aika ilmoitetaan pian!

Koko liiton vuosikokousta vietetään Helsingissä lauantaina 19.11. Liittokokouksessa valitaan SKY:n uusi hallitus. Kiinnostaisiko sinua tai kaveriasi olla vaikuttamassa liiton linjauksiin ja toimintaan? Ilmoittaudu sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lokakuussa liittomme on mukana ja haastaa myös jäsenensä olemaan mukana Vastuuviikko-kampanjassa sekä Reilun kaupan viikolla . Molemmat teemaviikot ovat YK:n päivän läheisyydessä, 24.-30.10. Ota yhteyttä toimistoon, jos kaipaat ideoita näiden teemaviikkojen järjestämiseen omalla paikkakunnallasi.

Kaikki SKYn tilat ja tapahtumat ovat Syrjinnästä vapaa alue-aloitteessa mukana, ja niihin on jokainen tervetullut juuri sellaisena kuin on.