SKY etsii tiedottajalle sijaista

Luotu: 21.10.2016 08:24
Osumat: 1105

 

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto hakee osa-aikaista ja määräaikaista (40%, 2 arkipäivää viikossa) tiedottajaa 31.5.2017 asti.

Työntekijä työskentelee Helsingin Kruununhaassa liiton keskustoimistolla pääsihteerin alaisuudessa. Tarjoamme monipuolisia viestinnän ja järjestötyön tehtäviä pienessä työyhteisössä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja näköalapaikan ekumeeniseen ja kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen.

Työ sisältää markkinointia ja kampanjoiden toteutusta, verkkosivujen, sähköpostilistojen ja sosiaalisen median kanavien päivittämistä ja kehittämistä, liiton tilaus- ja jäsenrekisterin päivittämistä sekä laskutus- ja postitustehtäviä ja muita viestinnän ja hallinnon tehtäviä.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää

* Tehtävän kannalta relevanttia osaamista sekä jokin verran työkokemusta viestinnän alalta
* Kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta (printti, verkko, some)
* Kokemusta verkkosivustojen päivittämisestä
* Järjestötoiminnan tuntemusta ja omakohtaista kokemusta järjestötoiminnasta
* Opiskelijatoiminnan tuntemusta
* Omatoimisuutta
* Tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä motivaatiota myös avustaviin tehtäviin
* Sujuvaa suomen- ja englanninkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Lisäksi arvostamme

* Kristillisen kentän tuntemusta
* Suomalaisen mediakentän tuntemusta
* Kokemusta tapahtumien markkinoinnista, kuvan- ja videonkäsittelystä sekä julkaisujen taittamisesta ja editoinnista

Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa noudatetaan kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaatimusryhmään 2. Paikka on määräaikainen 31.5.2017 asti. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus. Toivomme ensi sijassa hakijoita, jotka pystyvät sitoutumaan osa-aikatyöhön koko sijaisuuden ajaksi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 3.11.2016 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, Oikokatu 3, 00170 Helsinki, tunnuksella Tiedottaja.

Haastattelut pyritään järjestämään viikon 45 ja 46 aikana. Työ alkaa mahdollisimman pian. Elokuussa tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja antaa puhelimitse pääsihteeri Katri Jussila, p. 050 595 28 67 tiistaina 25.10, kello 13-14 ja keskiviikkona 2.11. kello 11-12.

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto (SKY) on kansainvälinen ja ekumeenisesti suuntautunut luterilainen opiskelijaliike. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus.

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry. –
Finlands Kristliga Studentförbund rf.
Lutheran Student Christian Movement in Finland
Oikokatu 3
00170 Helsinki
Finland
Tel: +358-50-5952867
www.sky-fks.fi