Toimiva Vuorovaikutus –kurssi 26.-27.11.2016

Luotu: 09.11.2016 10:08
Osumat: 785

Haluatko parantaa ihmissuhdetaitojasi? TYKY järjestää Toimiva vuorovaikutus -kurssin Turussa!

Kurssilla keskitytään vahvistamaan ihmissuhdetaitoja ja se sopii opiskelijoille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat kehittyä keskustelu- ja kuuntelutaidoissaan. Vuorovaikutustaitojen avulla voit myös parantaa yhteistyön edellytyksiä erilaisissa ryhmissä ja oppia ymmärtämään paremmin, kuinka ratkaista ihmissuhteisiin liittyviä ristiriitoja. Kurssi auttaa ihmisiä toimimaan yhdessä ja luomaan toimivampia ja kestävämpiä ihmissuhteita. Kurssilla opittuja taitoja voi soveltaa mm. opinnoissa, työssä, kotona ja harrastuksissa.

Viikonlopun ohjelma on rento ja toiminnallinen. Siinä vuorottelevat luennot ja käytännön harjoitukset.Kurssin kesto on yhteensä 12 tuntia (1 op).Kurssipäivien kesto on molempina päivinä klo 10-17, sisältäen lounastauon. Aloitamme lauantaina brunssitarjoilulla kello 9.30. Kurssi järjestetään Turun Kirjan Talolla, osoitteessa Linnankatu 24, 20100 Turku.

Kurssin kouluttajina toimivat Minna Mannert ja Katri Jussila. Kurssin järjestää Turun Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys. Kurssin hinta on työssäkäyville 35e, opiskelijoille ja työnetsijöille 10e ja SKY:n sekä TYKY:n jäsenille 5e. Hinta sisältää kurssimateriaalin ja brunssin. Lounas on omakustanteinen. Voit myös tuoda kurssipaikalle omat eväät.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa: http://bit.ly/2fuuBqA 20.11.2016 mennessä

Toimiva Vuorovaikutus on psykologian tohtori Thomas Gordonin kehittelemä menetelmä. Thomas Gordonin mukaan tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat taitoja, joita kaikki voivat oppia ja jotka vaativat jatkuvaa harjoittelua. Kurssit rakentuvat ajatukselle, että jokainen ihminen on tärkeä, ainutlaatuinen ja merkittävä.