Hae mukaan globaalikasvatuksen työryhmään!

Luotu: 17.03.2017 15:22
Osumat: 2819

Haku globaalikasvatuksen työryhmään on alkanut!

SKY-FKS käynnistää Reilu Seurakunnat -hankkeen, joka aktivoi seurakuntia huomioimaan maailmanlaajuisen vastuun hankinnoissaan. Hanketta varten kootaan nyt työryhmä, joka auttaa seurakuntia kasvattamaan myös jäsenistöään vastuulliseen kuluttamiseen.

Reilut Seurakunnat -työryhmä tuottaa materiaalin, jolla seurakunnat voivat toteuttaa globaalikasvatusta jäsenistönsä keskuudessa. Materiaaliin kootaan vinkkejä ja ideoita kasvatuksen ja pedagogiikan asiantuntijoilta sekä kirkon työntekijöiltä. Materiaalipaketissa ideoidaan uusia toimintatapoja ja hyödynnetään Reilu kauppa ry:n valmista materiaalia. Tarkoituksena on tuottaa seurakunnille toimiva, idearikas ja hyödyllinen työkalu monenikäisten toimintaan, esimerkiksi rippikouluun.

Haku työryhmään on avoinna 31.5.2017 asti. Työryhmään haetaan 6-10 henkilöä, tasapuolisesti pedagogiikan ja kirkollisen alan toimijoita. Työryhmä kokoontuu Helsingissä kahdesta kolmeen kertaa keväällä ja syksyllä, ja tuottaa 17-sivuisen materiaalin yhteistyössä SKY:n toimiston kanssa. Osallistua voi myös etänä Skype-yhteydellä. Osallistujia toivotaan sitoutumaan työryhmän väliseen viestintään alkuvuoteen 2018 saakka.

Hae mukaan työryhmään täyttämällä lomake tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2RZsbsAzWJeyeRGyxWHj74k5HBf9LDnxcjGMOv5-CDN_6XQ/viewform?usp=sf_link


SKY-FKS sai kevättalvella 2017 rahoituksen Reilut Seurakunnat -viestintä- ja globaalikasvatushankkeeseensa. Hanke toteutetaan yhdessä Reilu kauppa ry:n kanssa ja sen rahoittaa Suomen ulkoasiainministeriö.

 

Tyoryhma Reilut Seurakunnat pitkabanneri paivpaiv pieni