SKY 120 vuotta

Luotu: 12.04.2017 09:25
Osumat: 587

 

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto juhlii 120 vuottaan kristillisen opiskelijatyön toteuttajana lauantaina 22.4.2017.

Juhlapäivä alkaa kello 16 juhlamessulla Kallion kirkossa. Messuna vietämme Salvadorilaista kansanmessua, jossa messusävelminä toimivat latinalaisiin rytmeihin pohjaavat messulaulut El Salvadorista ja Argentiinasta. Messun toimittavat Katri Jussila ja Matleena Ikola. Messussa saarnaa Tapio Leskinen. Avustajina toimivat Anssi Hannula ja Tanja Roiha. Lisäksi mukana on Mikko Heleniuksen johtamat SKY:n laulajat. Messun aikana kerätään kolehti Yhteisvastuun kautta Syyriasta sotaa paenneiden nuorten koulutukseen ja toimeentuloon.

Messu on kaikille avoin ja kaikki ovat tervetulleita! Messun musiikkia; Salvadorilaista kansamessu-cd:tä ja nuotteja voit ostaa verkkokaupastamme www.sky-fks.fi/tuotteet

Messun jälkeen siirrymme viettämään iltajuhlaa hotelli Arthuriin, jossa on luvassa menneiden muisteluita tarinateatterin keinoin, hyvää ruokaa, juomaa ja uusia sekä vanhoja tuttuja. Tähytään yhdessä tulevaisuuteen, missä on liikkeemme paikka 2000-luvulla? Illalliskortteja juhliin on saatavilla 17.4. kello 15 asti joten jos haluat mukaan illalliselle, ota nopeasti yhteys toimistolle! (Opiskelijat 30e ja ystävät sekä yhteistyökuppanit 50e)

Toivottavasti tapaamme 22.4.!