Hae paikallissihteeriksi Helsinkiin

Luotu: 26.04.2017 10:37
Osumat: 1321

 

Etsimme syksyksi paikallissihteeriä Helsinkiin vahvistamaan YKY:n opiskelijatoimintaa. YKY (Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja SKY:n jäsenjärjestö. Olemme syrjinnästä vapaa alue.

Paikallissihteeri etsii ja ideoi uusia tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää ja vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä yhdessä YKY:n hallituksen kanssa. Hän tukee ja järjestää toimintaa ja tiedottaa siitä yhdessä järjestön aktiivien kanssa. Paikallissihteeri kartoittaa verkostoja ja yhteistyötahoja.

Järjestön toimintaan ovat kuuluneet vapautuksen teologian opintopiiri, raamattupiiri, sekä keskusteluillat ja työpajat ajankohtaisista kristillisen elämäntavan teemoista. Syksyllä 2016 YKY järjesti Helsingin Yliopistolla uskontodialogi-keskustelusarjan.

Paikallissihteeri vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa. Paikallissihteerin esimies on SKY:n pääsihteeri ja työ tapahtuu Helsingin Kruununhaassa sijaitsevalla toimisto-kerhohuoneella sekä muissa tehtävän suorittamisen kannalta olennaisissa paikoissa Helsingissä.
Työ on osa-aikainen (12,5%) ja palkkaus 200 € kuukaudessa. Työ sopii hyvin opiskelijalle. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa elokuussa 2017 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen joulukuun 2017 loppuun asti. Rahoituksen varmistuessa työ jatkuu kevätkauden 2018.

Sovit tehtävään, jos

sinulla on kyky itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen

sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

haluat edistää kristillistä vastuuta ja moninaisuuden kunnioitusta opiskelijoiden keskuudessa

kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv 16.5.2017 mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa YKY:n puheenjohtaja Tiia Orpana: tiia.orpana(a)helsinki.fi tai p. 0400 645 638. Haastattelut pyritään pitämään tiistaina 23.5.2017.