Syksyn toimintakalenteri julkaistu!

Luotu: 06.06.2017 10:23
Osumat: 577

 

 

SKY:n paikallisyhdistykset jäävät toiminnaltaan kesätauolle. Mukaan pääsee kuitenkin taas syksyn alusta lähtien.

Katso tästä lähin toimintaa sisältävä kaupunkisi!

HELSINKI

YKY, eli Ylioppilaiden Kristillinen yhdistys, on SKY:n Helsingissä toimiva paikallisyhdistys. YKY tarjoaa kohtaamispaikan erilaisille ihmisille ja vaalii kriittistä, keskustelevaa ja toisia kunnioittavaa ilmapiiriä. YKYn jäseniä yhdistää mielenkiinto globaaleihin kysymyksiin ja halu vaikuttaa luomakunnan suojelemiseksi ja heikoimpien puolustamiseksi.

YKY:n toiminta koostuu teemailloista, vaihtelevista tapahtumista ja projekteista sekä vapaamuotoisista kokoontumisista

Tervetuloa toimintaan!

4.9. klo 14-18 HYY avajaiskarnevaalit keskustakampuksella. YKY pitää pöytää järjestötorilla. Tule tutustumaan ja kuulemaan syksyn toiminnasta! :)

14.9. klo 18 Uusien ilta toimistolla. Aiheena rukous ja meditaatio opiskelijan arjessa. Mukana alustaja. Illassa myös askarrellaan ihan uudet YKY-rukoushelmet.

29.9. klo 16-20 HYY fuksiseikkailun rasti toimistolla.

5.10. klo 18 Uskonto- ja katsomusdialoginen pyhien kirjojen piiri alkaa Oikokadulla.

Aiheena usko. Ota mukaan itsellesi tärkeä kohta itsellesi pyhästä kirjasta. Voi edustaa laajasti eri katsomuksia, olla kaunokirjallisuuttakin.

Myöhemmin syksyllä tulossa myös teemailta työttömyydestä ja työnhausta, sekä kuinka ryhdyt aktivistiksi -työpaja!

JOENSUU

Ilosaaren Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys (IYKY) järjestää matalan kynnyksen iltoja, joihin jokainen voi ottaa osaa. Pohdiskelemme kristittynä elämisen pieniä ja suuria kysymyksiä. Illat järjestetään Louhelan tuvalla Koulukatu 7D, kello 18.00 (jos ei toisin ilmoiteta)

Merkitse vaikka jo syksyn päivämäärät kalenteriisi: 5.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11. Tervetuloa mukaan!

TURKU

Kiinnostaako uskontodialogi? Tule mukaan suunnittelemaan TYKY:n uskontodialogi-iltaa lokakuulle!

Lisää toimintaa järjestetään mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..