SKY hakee pääsihteeriä

Luotu: 03.10.2017 06:46
Osumat: 1555

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry - Finlands Kristliga Studentförbund rf (SKY/FKS) on 120-vuotias luterilainen opiskelijajärjestö, jonka tärkeimpiä arvoja ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus. SKY kuuluu jäsenenä maailmanlaajuiseen ekumeeniseen opiskelijaliikkeeseen, World Student Christian Federationiin. Haemme

PÄÄSIHTEERIÄ

päätoimiseen työsuhteeseen kolmivuotiskaudeksi ajalle 1.1.2018–31.12.2020. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän opiskelijajärjestössä, joka suhtautuu intohimoisesti ekumeniaan, kansainvälisyyteen ja yhteiskunnalliseen kantaaottavuuteen.

Tehtäväsi on johtaa SKY:n valtakunnallista toimintaa yhdessä liittohallituksen kanssa sekä tukea paikallistoiminnan kehittämistä. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu talous- ja järjestöhallintoa, viestintää, tapahtumien ja hankkeiden organisointia sekä strategia- ja kehittämistyötä. Vastaat myös yhteydenpidosta sidosryhmiin kotimaassa ja ulkomailla.

Sinulla on hyvät organisointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä hallinto- ja talousosaamista. Sitoudut SKY:n arvomaailmaan. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet valmis joustaviin työaikoihin sekä matkustamiseen. Sinulla on sujuva suomen kielen sekä hyvä ruotsin ja englannin taito. Johtamiskokemus sekä kirkollisen kentän ja kansalaisyhteiskunnan tuntemus ovat eduksi. Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävä sijoittuu SKY:n toimistoon Helsingissä. Palkkaus on kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 5 mukainen. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Haastattelut järjestetään 6.-8.11.2017. Perehdytys tehtävään annetaan joulukuun alussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 27.10.2017 klo 16.15 mennessä SKY:n puheenjohtajalle Jussi Ikkalalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (otsakekenttään merkintä "pääsihteerin tehtävä"). Lisätietoja tehtävästä antavat Jussi Ikkala, p. 050 370 3683, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja varapuheenjohtaja Saara Murto, p. 044 260 7747, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..