Hae mukaan SKY:n hallitukseen 2018!

Luotu: 18.10.2017 12:45
Osumat: 816

Vuosi 2018 on kiinnostava vuosi olla SKY:n hallituksessa. Vuoden alussa liitossa otetaan käyttöön hyväksytty strategia ja uudet painopisteet. Hallituksen jäsenenä saat hyvää järjestötoiminnan kokemusta. Liittohallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi enintään 9 varsinaista jäsentä ja enintään 3 varajäsentä.

Hallituksen jäsenenä saat:

Hallituksen tehtäviin kuuluu:

Kokoukset keskimäärin kymmenen kertaa vuodessa. Kokouksiin voi osallistua myös Skypen kautta.

Jos vastuunkanto, uuden oppiminen sekä järjestötyökokemus kiinnostavat sinua, hae hallitukseen sähköpostitse: paasihteeri(a)sky-fks.fi 11.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja miksi haluat toimia SKY:n hallituksessa. Mainitse myös jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Hae rohkeasti mukaan oppimaan lisää, jokaisella on jotain annettavaa!

Lisätietoja hallitustyöskentelystä antaa puheenjohtaja Jussi Ikkala ja pääsihteeri Katri Jussila.

Vuoden 2018 hallitus valitaan lauantaina 18. marraskuuta 2017 SKY:n liittokokouksessa Kepassa, Elimäenkatu 25-27.

Tervetuloa mukaan edistämään kristillistä vastuuta, tukemaan opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia sekä herättämään keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista!

*********************

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry – Finlands Kristliga Studentförbund rf (SKY / FKS) on kaksikielinen, ekumeenisesti suuntautunut ja kansainvälisesti toimiva luterilainen opiskelijajärjestö. Liitto on perustettu keväällä 1897 ja on siten vanhin suomalainen kristillinen opiskelija­järjestö. Liiton toiminnan perustana on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustus ja perintö. SKY kuuluu Ylioppilaiden Kristilliseen Maailmanliittoon, World Student Christian Federationiin (WSCF), johon jatkossa viitataan maailmanliittona.

SKY tekee yhteistyötä seurakuntien, kristillisten kirkkojen ja erilaisten kansalaisjärjestöjen kanssa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Toteutamme kristillistä vastuuta tukemalla nuoria ja opiskelijoita. Tuemme opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia toiminnallamme. Vaatimus sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja radikaalista rakkaudesta Jeesuksen esimerkin mukaisesti ajaa meitä puuttumaan vääryyteen ja herättämään avointa keskustelua kirkollisista sekä yhteiskunnallisista aiheista silloin kun ne sotivat ihmisen jakamatonta ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta vastaan. Tunnustamme ihmisten moninaisuuden ja uskossa sekä elämässä tunnustamme olevamme etsijöitä.