Tervetuloa liittokokoukseen 10.3.2018

Luotu: 07.02.2018 12:20
Osumat: 611

 

Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton kevätliittokokousta 2018 vietetään kauniissa Turussa lauantaina 10. maaliskuuta klo. 12.30.

Kokouksen lomassa tarjoillaan päivällinen ja kokouksen jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa Turussa yhteisen illanvieton merkeissä.

Liittokokouksessa tapaat SKY:n paikallisyhdistysten jäseniä eri puolilta Suomea ja pääset keskustelemaan liiton toiminnasta nykyisen hallituksen ja henkilökunnan kanssa.

Liittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli mm. vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vastuuvapauden myöntäminen viime vuoden hallitukselle.

Mikäli sinulla on mielessäsi asia, jonka haluaisit käsitellä liittokokouksessa, ota yhteys liittohallituksen puheenjohtaja Jussi Ikkalaan, jussi.ikkala(a)helsinki.fi

Päivän ohjelma:
12.30 Kevätliittokokous ja ajankohtaisia kuulumisia: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C katutaso.
noin kello 16.00 päivällinen Turussa – tarkempi tieto paikasta seuraa lähempänä
Päivällisen jälkeen vapaamuotoista yhdessäoloa ja Turkuun tutustumista, mahdollisuus käydä mm. kirkossa, museossa tms.

*********

Liittokokoukseen toivomme osallistujia kaikista paikallisyhdistyksistä, ovat ne sitten toiminnassa tai tällä hetkellä tauolla. Toivoisimme, että paikallissihteerit /puheenjohtajat etsisivät hyvissä ajoin edustajia kokoukseen!

Liittokokoukseen osallistuvien matkat korvataan. SKY tarjoaa illallisen etukäteen ilmoittautuneille.

Ilmoitathan osallistumisestasi 5.3. mennessä toimisto(a)sky-fks.fi. Kerrothan samalla mahdollisen erikoisruokavalion ja allergiat. Mainitse samalla, mitä paikallisyhdistystä edustat. Lämpimästi tervetuloa! Toivottavasti näemme Turussa!

 P1080191 pienempi