Osallistu Kuvia uskosta -valokuvakilpailuun

Luotu: 15.02.2018 13:05
Osumat: 2758

 

Lammassaari

Valokuvauskilpailu on päättynyt. Tuomaristo siirtyy valitsemaan voittajaa. 

Miltä usko näyttää? Voiko sen tallentaa yhteen valokuvaan? Millaisia värejä, valoja ja tunteita uskominen sinussa herättää?

Opiskelijoiden kansainvälisen rukouspäivän kunniaksi julkistamme valokuvauskilpailun Kuvia uskosta. Kilpailu on suunnattu kaikille 17-35-vuotiaille. Aiheiden toivotaan kumpuavan uskosta ja sen merkityksessä omassa lähiympäristössä ja arjessa.

Osallistu kilpailuun lähettämällä meille valokuva aiheesta usko osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 9.4. mennessä. Kuvan tulee olla jpg-muodossa. Liitä kuvan mukaan nimesi, yhteystietosi ja lyhyt kuvaus siitä, miten ja miksi kuva kuvastaa mielestäsi uskoa. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun vain yhden kuvan aiheesta. Kuvan tulee olla itse otettu ja ennen julkaisematon. Kuvia ei palauteta, eli osallistujien kannattaa ottaa niistä itselleen kopio halutessaan.

Kilpailun voittaja saa 200 euron suuruisen rahapalkinnon. Toiseksi ja kolmanneksi tullut osallistuja saa tuotepalkinnon SKY:n myyntituotteista.

Kuvia voidaan käyttää SKY:n lehdissä ja liiton kirjallisissa tai sähköisissä aineistoissa. Julkaistuihin kokonaisiin merkitään kuvaajan koko nimi, syntymävuosi ja asuinpaikka. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajilla, mutta kilpailuun osallistumalla kuvaajat hyväksyvät, että ne saatetaan julkaista yllä mainituissa yhteyksissä.

Kilpailu päättyy 9.4. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tämän jälkeen.