Harjoittelijaksi SKY:hyn?

Luotu: 28.02.2018 09:09
Osumat: 2150

 

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry (SKY) on ekumeenisesti suuntautunut ja kansainvälisesti toimiva kristillinen opiskelijajärjestö, jonka tärkeimmät arvot ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus. SKY on perustettu vuonna 1897. Toiminnan tarkoituksena on edistää kristillistä vastuuta, tukea opiskelijoiden henkistä ja hengellistä hyvinvointia sekä herättää keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista.

Toiminnan kulmakivenä ovat eri yliopistopaikkakunnilla toimivat paikallisyhdistykset. SKY on osa maailmanlaajuista ekumeenista opiskelijaliikettä, World Student Christian Federationia (WSCF), ja teemme aktiivista yhteistyötä varsinkin eurooppalaisten sisarjärjestöjemme kanssa.

Harjoittelija pääsee kehittämään SKY:n arkistointia ja vaikuttamaan toimintatapojen parantamiseen arkistoinnin avulla. Harjoittelija tärkein itsenäinen työkokonaisuus on SKY:n arkistonmuodostussuunnitelman laadinta sekä toimeenpano. Harjoittelija tutustuu vanhaan arkistointiprojektiin sekä laatii arkistonmuodostamissuunnitelman.

Tämän lisäksi harjoittelija esittelee tarpeen mukaan SKY:ta eri tapahtumissa ja hoitaa muita toimisto- ja viestintätöitä sekä hallinnon avustavia tehtäviä.
Harjoittelu tarjoaa monipuolisen kokemuksen pienen järjestön työtehtävistä.

Työ edellyttää:
- ymmärrystä tai halua oppia asiakirjahallintoa
- ymmärrystä tai halua oppia arkistointia
- yhteistyötaitoja
- organisointikykyä
- hyvää tiedon etsintä- ja omaksumistaitoa

Katsomme eduksi:
- englannin- ja ruotsinkielen taidon
- it-taidot
- kiinnostuksen kristillistä opiskelijatoimintaa kohtaan

Harjoittelu soveltuu korkeakouluopiskelijalle.

Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Liitolla on mahdollisuus maksaa harjoittelijalle kahden kuukauden ajalta harjoittelupalkka 1 189 €/kk. Edellytämme harjoittelijalta yliopiston harjoittelutukea. Harjoittelun kesto on 2 kk.

Työskentely tapahtuu pääosin SKY:n toimistolla, Helsingin Kruununhaassa liiton pääsihteerin alaisuudessa.

Viimeinen hakupäivä: 15.04.2018
Lisätiedot ja hakemukset sekä cv:t: Pääsihteeri Katri Jussila, paasihteeri(a)sky-fks.fi, p. 050 5952867