Hae kevään stipendejä ja harjoittelupaikkoja

Luotu: 28.02.2018 14:38
Osumat: 479

 

Suomen ev.-lut. kirkon ulkoasiain osastolla on parhaillaan käynnissä haku useisiin stipendeihin/harjoittelupaikkoihin. 

P1060204 2

Haluaisitko jalkaa kansainvälisten työmarkkinoiden ovenväliin? Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) tarjoaa kansainvälistä 18-kuukauden harjoittelumahdollisuutta 20-30-vuotiaille nuorille. Harjoittelu alkaa heinäkuussa 2018 ja päättyy joulukuussa 2019. Lue lisää täältä. Hakudeadline 8.3.

Oletko kiinnostunut kansainvälisyydestä, ekumeniasta ja lähetyksestä? Jos vastaat kyllä, hae Kirkon ulkoasiain osaston korkeakouluharjoitteluun. Harjoittelun ensimmäinen kuukausi toteutuu Teologisten asiain yksikössä. Lue lisää täältä. Hakudeadline 20.3.

Kiinnostaako uskontodialogi ja ekumenia? Kyllästyttääkö Suomen kylmyys? Katolinen Centro Pro Unione järjestää kesäkurssin otsikolla ”Ecumenical and Interreligious Movements from a Catholic Perspective” 25.6-13.7.2018 Roomassa. Kurssin ohjelmaan kuuluu luentoja, keskusteluja ja ekskursioita (mm. katakombeihin, synagogaan ja moskeijaan). Kurssilla myös osallistutaan paavilliseen Pyhän Pietarin ja Paavalin muistopäivän messuun. Viikonloput ovat vapaat. Lue lisää kurssista täältä. Hakudeadline 23.3.

Luterilaisen maailmanliiton alainen Strasbourgin ekumeeninen instituutti järjestää vuosittain viikon mittaisen ekumeenisen kesäseminaarin. Seuraava kesäseminaari järjestetään 2.-9.7.2018 teemalla "Fundamentalism as Ecumenical Challenge". Ulkoasiain osasto myöntää kesäseminaariin vuosittain 1-2 stipendiä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.3.2018 mennessä asiantuntija Ari Ojellille, yhteystiedot löydät täältä.

Luterilainen maailmanliitto jatkaa nuorille suunnattua Young Reformers -ohjelmaansa vuosille 2018-2021. Young Reformers 2.0 pyrkii ylläpitämään ja kasvattamaan nuorten luterilaisten maailmanlaajuista verkostoa. Suomen evankelis-luterilainen kirkko nimeää ohjelmaan kaksi edustajaa (yksi nais- ja yksi miesedustaja), hakuaikaa on 31.3 asti. Lue lisää täältä

Lisäksi jatkuvassa haussa on erilaisia stipendejä, joista voit lukea lisää täältä.

Tartu rohkeasti kansainvälisiin mahdollisuuksiin! Jos jännittää, tai tunnet epävarmuutta, SKY voi auttaa sinua hakemuksen tekemisessä ja asioiden selvittämisessä. Sähköpostiosoite on jo tuttu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.