Mukaan suunnittelemaan vertaistoimintahanketta?

Luotu: 02.03.2018 10:25
Osumat: 540

 

SKY ryhtyy suunnittelemaan vertaistoimintahanketta, jossa tuetaan opiskelijoita, vastavalmistuneita ja työnhakijoita. Tavoitteena on vaikuttaa opiskelijoiden ja työnhakijoiden jaksamiseen ja lisätä hankkeen toiminnan kautta henkistä hyvinvointia; opiskelijoita ja vastavalmistuneita mietityttävät tulevaisuuden työpaikat, oman paikan löytyminen työelämässä sekä miten lähteä rakentamaan omaa uraa. Epävarma tulevaisuus ja tiukennukset työttömyysturvaan lisäävät opiskelijoiden ja työnhakijoiden paineita.

Idea hankkeeseen on noussut keskusteluissa jäsenistön ja aktiivien kanssa ja toivommekin opiskelijoita sekä työnhakijoita mukaan hankesuunnitteluun, jotta hankkeen toiminnassa näkyy todellinen tarve ja kokemusasiantuntijuus!

Millaista tukea sinä kaipaat tai kaipasit opiskeluaikoinasi? Millaisia teemoja toivoisit käsiteltävän tästä aihepiiristä? Toivoisitko keskustelutilaisuuksia, vertaistukiryhmiä tai asiantuntijavieraita? Kaipaisitko tukea työelämävalmiuksien kohentamiseen vai haluatko jakaa tuntojasi vertaistukiryhmässä? Miten työelämään voisi valmistautua jo opiskeluaikana? Kaikki näkemykset toiminnan suuntaamisesta otetaan ilolla vastaan suunnitteluvaiheessa!

Ryhmässä on tarkoituksena suunnitella hanketta ja kartoittaa yhteistyötahoja. Ryhmä kokoontuu Helsingissä tarpeen mukaan ennen hankehakemuksen jättöä, noin 4-5- kertaa. Osallistua voi Skypellä tai tulla paikan päälle. Voit siis tulla mukaan, vaikka asuisit eri puolella Suomea. Hankehakemus olisi tarkoitus lähettää syksyllä 2018 - keväällä 2019.

Ilmoita kiinnostuksestasi tulla mukaan mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 30.3. paasihteeri(a)sky-fks.fi tai p. 050 5952867.

Tervetuloa mukaan!

P1080200 nettisivuille