Joensuun paikallisyhdistys etsii sihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen

Luotu: 03.04.2018 11:11
Osumat: 1063

 

 

Metsäkenkä

Etsimme osa-aikaista PAIKALLISSIHTEERIÄ Joensuuhun

Etsimme paikallissihteeriä Joensuuhun vahvistamaan IYKY:n opiskelijatoimintaa.

IYKY (Ilosaaren Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton (SKY:n) jäsenjärjestö. Toiminta on koostunut raamattupiireistä sekä teemailloista, joissa on ollut vierailijoita tai tiettyjä aiheita ja myös rennosta yhdessä olosta, kuten leffailloista. Myös uudet ja erilaiset ideat toimintaan ovat tervetulleita.

Paikallissihteeri etsii ja ideoi uusia tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää ja vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä. Hän järjestää toimintaa ja tiedottaa siitä. Paikallissihteeri kartoittaa verkostoja ja yhteistyötahoja ja vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa. Paikallissihteerin esimies on SKY:n pääsihteeri.

Työ on osa-aikainen (12,5%) ja palkkaus 203 € kuukaudessa. Työ sopii hyvin opiskelijalle. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen joulukuun 2018 loppuun asti. Rahoituksen varmistuessa työ jatkuu kevätkauden 2019.

Sovit tehtävään, jos

• sinulla on kyky itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen
• sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
• haluat edistää kristillistä vastuuta ja moninaisuuden kunnioitusta opiskelijoiden keskuudessa
• kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo 30.4.2018 mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa IYKY:n paikallissihteeri Riikka Lasanen riikka.lasanen(a)outlook.com tai p. 044 0102356 tai pääsihteeri Katri Jussila paasihteeri(a)sky-fks.fi, p. 050 5952867. Haastattelut, mahdollisesti Skypen välityksellä, pyritään pitämään viikolla 18 tai 19.

SKY on kristillinen opiskelijajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää kristillistä vastuuta, tukea opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia, sekä herättää keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Olemme ekumeeninen järjestö ja toimimme osana kansainvälistä opiskelijaliikettä World Student Christian Federationia.