Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Hae opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi Joensuuhun

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto järjestää avointa ja keskustelevaa kristillistä opiskelijatoimintaa, jossa esillä ovat niin hengelliset kuin yhteiskunnalliset teemat. Arvomme ovat vastuu luomakunnasta, dialogisuus ja radikaali rakkaus ja toiminnassamme sitoudutaan turvallisemman tilan periaatteisiin.

Olemme käynnistäneet toimintamme Joensuussa uudelleen syksyllä 2022 ja lukuvuoden aikana mukaan on löytynyt vakiintunut kävijäjoukko. Etsimme nyt uutta opiskelijatoimminnan koordinaattoria jatkamaan ja kehittämään hyvin alkanutta työtä! Työsuhde on osa-aikainen (8 h /viikko) ja sopii hyvin opiskelijalle.  

Mitä koordinaattori tekee? 

 • Ideoi, suunnittelee ja järjestää opiskelijatapahtumia yhdessä aktiivien kanssa. Jotta pääset liikkeelle, meillä on syksyn perusrunko sinulle valmiina, mutta kehittämisessä ja ideoinnissa vain taivas on rajana! 
 • Rakentaa opiskelijayhteisöä ja tukee aktiiveja ottamaan vastuuta toiminnasta. 
 • Viestii toiminnasta esimerkiksi somessa ja erilaisilla järjestöpäivillä sekä ideoi tapoja tavoittaa uusia opiskelijoita. 
 • Ylläpitää paikallisia yhteistyösuhteita ja luo uusia. 
 • Osallistuu SKY:n valtakunnallisen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. 

Näitä tarvitset, jotta viihdyt ja menestyt tehtävässä: 

 • Into tehdä alkuvaiheen kehittämistyötä ja suunnitella uutta. Toiminta Joensuussa on lähtenyt hyvin liikkeelle, mutta vielä ollaan alkuvaiheessa. Iso osa työtä on uuden keksimistä ja ihmisten innostamista. Uuden luominen vaatii välissä myös sinnikkyyttä ja pettymyksien sietämistä. 
 • Itsenäinen työote. Meillä on kiva työyhteisö ja vahva tuki työlle, mutta olet ainoa työntekijä Joensuussa ja perustyö toteutuu hyvin itseäisesti. 
 • Hyvät sosiaaliset taidot. Tässä työssä kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta. Siitä syntyy niin opiskelijayhteisö kuin mielekkäät yhteistyökumppanuudet. 
 • Perusvalmiudet viestintään. Graafikko ei tarvitse olla, mutta olethan valmis viestimään työstä somessa ja muutenkin.  
 • Halu tehdä kristillistä opiskelijatyötä.  
 • Sitoutuminen SKY:n arvoihin ja turvallisemman tilan periaatteisiin. 

Mitä me sitten tarjoamme? Tosi mielekkään ja kasvattavan työn, jossa ei tarvitse tinkiä omista arvoista. Tästä työkokemuksesta on varmasti hyötyä ihan missä tahansa hommassa. Meillä on myös kiva työyhteisö ympäri Suomen ja esihenkilö, joka on motivoitunut tukemaan sinua ja ammatillista kehitystäsi.  

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (8 h/viikko) ja palkka 450 €/kk. Työsuhde on voimassa 9 kuukautta vuodessa (syys-toukokuu) eli yliopiston lukukausien ajan. Suunnittelutyötä voit tehdä omien aikataulujen mukaan, mutta opiskelijatoiminta sijoittuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde alkaa varsinaisesti 1.9.2023, mutta sinulla olisi toukokuussa pari perehdytyspäivää, joista maksamme erillisen korvauksen. Työsuhteessa on 4 kk koeaika. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi ja cv:si 25.4. mennessä osoitteeseen katri.malmi@sky-fks.fi. Haastattelut järjestetään perjantaina 28.4. Varaathan 9.5. päivän ja illan perehdytykseen, niin pääset tutustumaan toimintaan. Jos pääset, olet myös tervetullut koko työyhteisön suunnittelupäivään 5.5. Helsinkiin. 

Kysyttävää? Lisätietoja antaa: 

SKY:n pääsihteeri Katri Malmi 20.4. ja 21.4. klo 10-14. (050 595 2867) ja Joensuun nykyinen opiskelijatoiminnan koordinaattori Sumia Kinnunen 19.4. klo 11-13 (041 312 6331). 

Jaa somessa:

Lue myös