Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Hae opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi Tampereelle

Olisitko se sinä? Etsimme osa-aikaista opiskelijatoiminnan koordinaattoria Tampereelle rakentamaan kristillistä opiskelijatoimintaa yhteistyössä Tampereen Vanhan kirkon kanssa.

Suomen Kristillinen ylioppilasliitto – Finlands Kristliga Studentförbund on valtakunnallinen kristillinen opiskelijajärjestö. Tuemme opiskelijoiden hengellistä kasvua, henkistä hyvinvointia ja yhteiskunnallista aktiivisuutta. Arvomme ovat vastuu luomakunnasta, dialogisuus ja radikaali rakkaus ja toiminnassamme sitoudutaan turvallisemman tilan periaatteisiin.

Aloittamme nyt tauon jälkeen uutta toimintaa Tampereella yhteistyössä Vanhan kirkon kanssa. Haluamme rakentaa lämminhenkistä yhteisöä, johon voi tulla sellaisena kuin on ja jossa on mahdollisuus pohtia ja kasvaa hengellisesti, löytää ystäviä ja innostua yhteiskunnassa toimimisesta. Toiminta aloitetaan kiinteässä yhteistyössä Vanhan kirkon jo olemassa olevan toiminnan kanssa ja sitä lähdetään laajentamaan osallistujien toiveiden mukaan mielekkäisiin suuntiin.

Etsimme työntekijää osa-aikaiseen (8 h/viikko) työsuhteeseen. Olet oikea henkilö, jos haluat työskennellä ihmisten kanssa, järjestää hengellistä toimintaa ja pystyt toimimaan joustavasti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Haluat luoda uutta ja kestät myös sen, että uutta aloittaessa vastaan tulee välissä myös pettymyksiä. Tarjoamme kivan järjestön, jossa saa olla mukana rakentamassa uutta ja tehdä omien arvojen mukaista työtä, esihenkilön, joka on kiinnostunut tukemaan sinua ja iloisen työyhteisön ympäri Suomea. Tulevat työkaverisi asuvat Helsingissä, Joensuussa, Oulussa ja Vaasassa. Työ sopii hyvin opiskelijalle.

Mistä työ konkreettisesti koostuu?

 • Ensi alkuun tutustut Vanhan kirkon toimintaan, aktiiveihin ja työntekijöihin ja lähdet mukaan jo olemassa olevaan toimintaan. Seuraavaksi lähdet kehittämään heidän kanssaan sitä, millaista toimintaa meidän järjestö voisi tuoda tähän lisäksi. Ideoit tapoja, joilla toimintaan voi tavoittaa lisää opiskelijoita ja rakennat olemassa olevaa yhteisöä.
 • Kun työ löytää muotonsa, odotamme sinun järjestävän toimintaa joka toinen viikko tai hieman tiheämmin tai vaihtoehtoisesti isompia tapahtumia esimerkiksi kerran kuukaudessa. Konkreettisesti toiminta voi olla keskusteluiltoja, messujen rakentamista, retkiä, retriittejä tms. vastaavaa toimintaa.
 • Viestit toiminnasta sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa opiskelijatapahtumissa.
 • Rakennat opiskelijayhteisöä ja kannustat osallistujia myös vastuunkantajiksi.
 • Olet mukana koko järjestön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muiden työntekijöiden ja hallituksen kanssa.

Näitä tarvitset, jotta viihdyt ja menestyt tehtävässä: 

 • Into tehdä alkuvaiheen kehittämistyötä ja suunnitella uutta. Iso osa työstä on uuden keksimistä ja ihmisten innostamista. Uuden luominen vaatii myös sinnikkyyttä ja pettymyksien sietämistä.
 • Kyky toimia itsenäisesti ja joustavasti kahden organisaation välissä. SKY:n puolelta tarjolla on iloinen työyhteisö ja esihenkilön tuki, mutta olet ainoa työntekijä Tampereella. Paikan päällä taas teet tiiviisti yhteistyötä Vanhan kirkon kanssa.
 • Hyvät sosiaaliset taidot ja kokemus ryhmän vetämisestä (esim. isostoiminnasta, partiosta, urheilusta tms. taustasta)
 • Perusvalmiudet viestintään sosiaalisessa mediassa. Graafikko ei tarvitse olla, mutta olethan valmis viestimään työstä somessa ja muutenkin.
 • Halu tehdä kristillistä opiskelijatyötä ja kokemus seurakunnan toiminnasta.
 • Sitoutuminen SKY:n arvoihin, yhdenvertaisuuteen ja turvallisemman tilan periaatteisiin.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävä on määräaikainen 31.12.2024 asti (rahotuksen mahdollistaessa vakinaistetaan siitä eteenpäin) ja osa-aikainen (8 h/viikko) ja palkka 450 €/kk. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun 400 €/vuosi. Työsuhde on voimassa 9 kuukautta vuodessa (syys-toukokuu) eli korkeakoulujen lukukausien ajan. Suunnittelutyötä voit tehdä omien aikataulujen mukaan, mutta opiskelijatoiminta sijoittuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuussa. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Huom! Järjestön rahoitus muuttui yllättäen kesken rekrytoinnin ja tämä työpaikka on muutettu määräaikaiseksi. Tavoitteena on kuitenkin, että saadaan rahoitusta nostettua ja tehtävä saataisiin vakinaistettua. Järjestön tavoite on rakentaa Tampereelle pitkäkestoista toimintaa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si  25.11. mennessä osoitteeseen katri.malmi@sky-fks.fi. Haastattelut pidetään 30.11. ja 1.12. Toivomme myös, että varaat 4.-5.1.2024 työntekijätapaamiselle Helsingissä.

Kysyttävää? Lisätietoja antaa: 

SKY:n pääsihteeri Katri Malmi (050 595 2867 tai katri.malmi@sky-fks.fi). Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Lisätietoa SKY:stä löydät nettisivuilta www.sky-fks.fi tai instagramista @skyfks.

Jaa somessa:

Lue myös