Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Hae opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi Vaasaan

Huom! Valitettavasti SKY:n rahoitustilanne vuodelle 2024 on muuttunut ja hakua ei olekaan mahdollista toteuttaa. Toivomme, että voimme palkata Vaasaan työntekijän myöhemmin. Jos olisit kiinnostunut rakentamaan toimintaa Vaasaan vapaaehtoispohjalta, olet totta kai tervetullut mukaan ja olemaan yhteydessä! Pahoittelemme kovasti tilannetta kaikille hausta kiinnostuneille!

Alkuperäinen ilomoitus:
Olisitko se sinä? Etsimme osa-aikaista opiskelijatoiminnan koordinaattoria Vaasaan aloittamaan kaksikielistä kristillistä opiskelijatoimintaa. Vi söker en koordinator för studentverksamheten i Vasa på deltid för att starta tvåspråkig kristen studentverksamhet.

Suomen Kristillinen ylioppilasliitto – Finlands Kristliga Studentförbund on valtakunnallinen kristillinen opiskelijajärjestö. Tuemme opiskelijoiden hengellistä kasvua, henkistä hyvinvointia ja yhteiskunnallista aktiivisuutta. Arvomme ovat vastuu luomakunnasta, dialogisuus ja radikaali rakkaus ja toiminnassamme sitoudutaan turvallisemman tilan periaatteisiin.

Aloitamme nyt kokonaan uuden toiminnan Vaasassa. Haluamme koota hengellistä ja yhteiskunnallista toimintaa kaipaavia opiskelijoita avoimeen kaksikieliseen yhteisöön. Toiminta aloitetaan yhteistyössä Vaasan suomalaisen seurakunnan ja oppilaitostyön kanssa toimintaan osallistuvien ideoiden mukaisena.

Uutta toimintaa aloittamaan etsimme työntekijää osa-aikaiseen (8 h/ viikko) työsuhteeseen. Olet oikea henkilö, jos haluat työskennellä ihmisten kanssa, järjestää hengellistä toimintaa, etkä pelkää vaativaa työtä. Uuden toiminnan aloittaminen on aina pioneerityötä, johon kuuluvat niin onnistumiset kuin turhautumisen hetket. Tarjoamme kivan järjestön, jossa saa olla mukana rakentamassa uutta ja tehdä omien arvojen mukaista työtä, esihenkilön, joka on kiinnostunut tukemaan sinua ja iloisen työyhteisön ympäri Suomea. Tulevat työkaverisi asuvat Helsingissä, Joensuussa, Oulussa ja Tampereella. Työ sopii hyvin opiskelijalle.

Mistä työ konkreettisesti koostuu?

 • Joka toinen viikko järjestettävästä toiminnasta. Se voi olla esimerkiksi keskusteluiltoja, luontoretkiä, ruoanlaittoa, pelailua tms. Toiminta tapahtuu illalla tai viikonloppuna.
 • Toiminnan ja tapahtumien suunnittelusta ja viestinnästä (erityisesti sosiaalisessa mediassa ja opiskelijatapahtumissa).
 • Opiskelijoihin tutustumisesta ja osallistujien innostamisesta vastuunkantajiksi. Tavoitteena on, että toiminnasta tulee mahdollisimman opiskelijalähtöistä.
 • Koko järjestön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muiden työntekijöiden ja hallituksen kanssa.
 • Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan myös rahoituksen hakemisesta (erityisesti ruotsinkielisten säätiöiden rahoitusmahdollisuudet)

Näitä tarvitset, jotta viihdyt ja menestyt tehtävässä: 

 • Sujuva suomen ja ruotsin kielen suullinen taito.
 • Into tehdä alkuvaiheen kehittämistyötä ja suunnitella uutta. Iso osa työstä on uuden keksimistä ja ihmisten innostamista. Uuden luominen vaatii myös sinnikkyyttä ja pettymyksien sietämistä.
 • Itsenäinen työote. Meillä on kiva työyhteisö ja hyvä yhteistyökumppani Vaasassa, mutta iso osa työstä tapahtuu silti hyvin itsenäisesti.
 • Hyvät sosiaaliset taidot ja kokemus ryhmän vetämisestä (esim. isostoiminnasta, partiosta, urheilusta tms. taustasta)
 • Perusvalmiudet viestintään sosiaalisessa mediassa. Graafikko ei tarvitse olla, mutta olethan valmis viestimään työstä somessa ja muutenkin.
 • Omat verkostot opiskelijamaailmassa, joiden kautta löytää toiminnasta kiinnostuneita.
 • Halu tehdä kristillistä opiskelijatyötä ja kokemus seurakunnan toiminnasta.
 • Sitoutuminen SKY:n arvoihin, yhdenvertaisuuteen ja turvallisemman tilan periaatteisiin.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (8 h/viikko) ja palkka 450 €/kk. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun 400 €/vuosi. Työsuhde on voimassa 9 kuukautta vuodessa (syys-toukokuu) eli korkeakoulujen lukukausien ajan. Suunnittelutyötä voit tehdä omien aikataulujen mukaan, mutta opiskelijatoiminta sijoittuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, vauhidssa olisi tarkoitus olla alkuvuodesta. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si 18.11. mennessä osoitteeseen katri.malmi@sky-fks.fi.

Kysyttävää? Lisätietoja antaa: 

SKY:n pääsihteeri Katri Malmi (050 595 2867 tai katri.malmi@sky-fks.fi). Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Lisätietoa SKY:stä löydät nettisivuilta www.sky-fks.fi tai instagramista @skyfks.

Jaa somessa:

Lue myös