Hyppää sisältöön

Etsitään uusitun visuaalisen ilmeen tekijää Suomen Kristilliselle Ylioppilasliitolle!

Pyydämme tarjouksia visuaalisen ilmeen uudistamisesta Suomen Kristilliselle Ylioppilasliitolle. Nykyinen visuaalinen ilmeemme on vuodelta 2013, ja haluamme nyt uudistaa sen. Haluamme, että visuaalinen ilmeemme tuo esille eteenpäin pyrkivän toimintamme opiskelijoiden hengellisen ja henkisen hyvinvoinnin eteen.

Tarvitsemme:

  • Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton uuden logon
  • Nettisivuillamme ja viestinnässämme käytettävä ilme sisältäen värit, fonttien valinnat ja mahdolliset muut visuaaliset elementit.
  • Ilmeeseen kuuluvat visuaaliset elementit ja logo myös erillisinä kuvina niin, että niitä on helppo käyttää esim. somekuviin tai jaettavaan materiaaliin yms.
  • ilmeen mukaiset Word- ja PowerPoint-pohjat

Etsimme rentoa, ajankohtaista, puhuttelevaa ja korkeakouluopiskelijoille suunnattua visuaalista ilmettä. Toivomme, että toteutusvaiheessa voimme kommentoida alustavia suunnitelmiasi. Jos innostuit luomaan meille ilmettä, lähetäthän tarjouksen, johon sisällytät:

  • Hinnan koko paketille (Toivomme tarjouksia ensisijaisesti laskutuksella – erittele tarjoukseen verojen osuus. Mikäli laskutus ei ole sinulle mahdollista, voimme maksaa työn myös palkkiona. Tällöin ilmoita pyytämäsi palkkasumma. Me laskemme työnantajakulut eli meille koituvat kokonaiskustannukset.)
  • Muutaman lauseen kuvaus siitä, millainen on mielestäsi hyvä ilme meidän kaltaisemme järjestön viestintään.
  • Muutama esimerkkityö, joista saamme käsitystä siitä, millainen suunnittelija olet
  • CV tai muu listaus, josta näkyy vähän laajemmin, millaista suunnittelutyötä olet tehnyt.
  • Tieto siitä, mihin mennessä pystyt tekemään työn. Toivomme, että visuaalisen ilmeen voisi toteuttaa nettisivuillamme ja viestinnässämme maaliskuusta 2023 lähtien.

Lähetä tarjous viestintä- ja järjestökoordinaattorille osoitteeseen hanna.ylikangas@sky-fks.fi 6.1.2023 mennessä. Samasta osoitteesta voit myös kysyä tarvittaessa lisätietoa.

SKY on vuonna 1897 perustettu Suomen vanhin kristillinen opiskelijajärjestö. Olemme olleet mukana monenlaisissa yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin asioihin kantaaottavissa toimissa vuosiemme aikana, ja näihin lukeutuu muun muuassa ylioppilaspastoritoiminnan käynnistäminen, Via Crucis-näytelmän toteutuksen aloittaminen, kehy-aterioiden tuominen Unicafe-ravintoloihin, samaa sukupuolta olevien pariskuntien vihkimisen puolesta puhuminen sekä uskontodialogi.

Jaa somessa:

Lue myös