Hyppää sisältöön

Hae opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi SKY:lle!

Tule tekemään opiskelijatyötä Helsinkiin 

Etsimme opiskelijatoiminnan koordinaattoria Helsinkiin tukemaan YKYn opiskelijatoimintaa. YKY (Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja SKY:n jäsenjärjestö. Lisäksi YKY kuuluu HYYn (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta) piirissä toimiviin järjestöihin. 

Koordinaattori ideoi ja suunnittelee tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää ja vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä yhdessä YKYn hallituksen kanssa. Hän tukee ja järjestää toimintaa ja tiedottaa siitä yhdessä järjestön aktiivien kanssa. Koordinaattori kartoittaa lisäksi verkostoja ja yhteistyötahoja. 

Koordinaattori vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa sekä yhdistyksen hallinnollisista tehtävistä yhdessä hallituksen kanssa. Koordinaattorin esihenkilö on SKY:n pääsihteeri ja työ tapahtuu Helsingin Kruununhaassa sijaitsevalla toimisto-kerhohuoneella sekä muissa tehtävän suorittamisen kannalta olennaisissa paikoissa Helsingissä. SKY:ssä työskentelee tällä hetkellä neljä osa-aikaista henkilöä. Osa työntekijöistä asuu toisella paikkakunnalla ja työntekijäkokoukset järjestetään etäyhteyksin. 

YKYn toimintaan ovat kuuluneet muun muassa kuukausittaiset teemaillat, kokoukset, hiljaisuuden päivät sekä erilaiset ekskursiot sekä yhteistyötapahtumat muun muassa pääkaupunkiseudun oppilaitospappien kanssa. Uusien toimintamuotojen ideointi on myös tervetullutta rikastuttamaan lämminhenkistä yhteisöämme. 

Työ on osa-aikainen (22 %) ja sopii hyvin opiskelijalle. Voit olla myös opintojesi alkuvaiheessa. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa tammikuussa 2022 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa. SKY:ssä on käytössä kristillisten järjestöjen työehtosopimus.  

Toivomme hakijalta 

  • Omatoimisuutta sekä kykyä itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen
  • Ryhmätyö- ja organisointitaitoja sekä yhteistyökykyä 
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • Viestintäosaamista 
  • Järjestö- ja opiskelijatoiminnan tuntemusta  
  • Vapaaehtoistoiminnan tuntemusta tai omakohtaista kokemusta vapaaehtoistyöstä 
  • Halua edistää kristillistä vastuuta ja moninaisuuden kunnioitusta opiskelijoiden keskuudessa 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sunnuntaihin 28.11. mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävää tällä hetkellä hoitava Salli Ahtiainen-Helanne torstaina 25.11. klo 15-17, puh. 040 539 0726.

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 49. 

Jaa somessa:

Lue myös