Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: tule SKY:lle pääsihteeriksi!

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry – Finlands Kristliga Studentförbund rf (SKY/FKS) on luterilainen opiskelijajärjestö, jonka tärkeimpiä arvoja ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus. SKY kuuluu jäsenenä maailmanlaajuiseen ekumeeniseen opiskelijaliikkeeseen, World Student Christian Federationiin.

Nykyisen pääsihteerimme toimikauden päättyessä

Haemme

PÄÄSIHTEERIÄ

päätoimiseen työsuhteeseen viisivuotiskaudeksi ajalle 1.1.2023–31.12.2027. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän opiskelijajärjestössä, joka edistää kristillistä vastuuta, tukee opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia, sekä herättää keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista.

Tehtäväsi on johtaa SKY:n valtakunnallista toimintaa yhdessä liittohallituksen kanssa ja tukea sekä paikallis- että vapaaehtoistoimintaa ja niiden kehittämistä. Pääsihteeri vastaa liiton arkisen työn johtamisesta strategisten linjausten mukaisesti.

Toimenkuvaan kuuluu talous- ja järjestöhallinto sekä rahoituksen hakeminen toiminnalle, viestintää, verkkolehtien julkaisemisen koordinointia sekä tapahtumien ja hankkeiden organisointia. Vastaat myös yhteydenpidosta sidosryhmiin kotimaassa ja ulkomailla sekä toimit esihenkilönä neljälle osa-aikaiselle työntekijälle. Työntekijät asuvat eri puolella Suomea ja pääsihteeri tukee tiiminsä toimintaa.

Uusi pääsihteeri vie käytäntöön SKY:n uuden strategian vuoden 2023 alusta lähtien.

Opiskelijajärjestönä edellytämme ennen kaikkea intoa ja halua oppia laajaan tehtävänkuvaan kuuluvia asioita. Sen lisäksi tehtävän hoitamisessa on hyödyksi:

-hyvät organisointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot

-kyky työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti

-tarkka työote moninaisissa pienen järjestön työtehtävissä

-soveltuva korkeakoulututkinto

-sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on hyödyksi.

-järjestötyön kokemus tai tuntemus. Erityisesti kokemus pienen järjestön toiminnasta on hyödyksi.

-nuorisotyön ja/tai opiskelijatoiminnan tuntemus

-johtamisosaaminen

Toivomme, että sinulla olisi

-hallinto- ja talousosaamista

-kokemusta rahoitushakemusten tekemisestä

-kirkollisen kentän ja kansalaisyhteiskunnan tuntemusta

-ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta

-sitoutumista SKY:n arvomaailmaan

-valmiutta joustaviin työaikoihin myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä matkustamiseen

Tehtävä sijoittuu SKY:n toimistoon Helsingissä. Palkkaus on kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 5 mukainen. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Aloitus on sovittavissa syksyn aikana mutta toivomme, että valittu henkilö voisi aloittaa perehdytyksellä viimeistään joulukuun alussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.10.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen paasihteeri@sky-fks.fi (otsikkokenttään merkintä “pääsihteerin tehtävä”). Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Katri Jussila p. 050 595 28 67 perjantaina 16.9.2022 kello 13-15 ja perjantaina 30.9.2022 kello 11-12.

Lue lisää: www.sky-fks.fi

IG @skyfks

Kuva: Unsplash

Jaa somessa:

Lue myös