Hyppää sisältöön

SKY:n hallitukseen 2021?

Oletko kiinostunut järjestötoiminnasta? Haluaisitko kokemusta hallintotehtävistä matalalla kynnyksellä? Tahtoisitko olla mukana rakentamassa nuorille suunattua hengellistä toimintaa?

Mikäli vastauksesi oli kyllä, lähde mukaan SKY hallitukseen vuodelle 2021! SKY hakee uutta hallitusta jälleen ensi vuodelle ja juuri sinä – olit sitten juuri opintosi aloittanut tai jo pidempään koulunpenkillä istunut – olet tervetullut rakentamaan SKY:stä itsesi näköistä! Ensi vuoden hallitus valitaan liittokokouksessa 13.11.

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry – Finlands Kristliga Studentförbund rf (SKY / FKS) on ekumeeninen opiskelijajärjestö. Liitto on perustettu keväällä 1897 ja on vanhin suomalainen kristillinen opiskelijajärjestö. Liiton toiminnan tarkoituksena on edistää kristittyjen vastuuta globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta ja tukea opiskelijoiden hengellistä ja henkistä hyvinvointia. Liiton toimintaa ohjaavat arvot ovat: Moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus. Lisätietoa liitosta ja sen paikallisyhdistyksistä löydät alta.

Jaa somessa:

Lue myös