Hyppää sisältöön

Etsijä-lehti

Etsijä on älykäs mielipidelehti, joka pureutuu maailmankatsomuksellisiin ja yhteiskunnallisiin asioihin tutkivalla ja kriittisellä otteella. Etsijä on vuonna 1908 perustettu ylioppilaslehti, joka pitää kiinni riippumattoman vahtikoiran asemastaan aikana, jona useat lehdet, erityisesti paperilehdet, ovat lakkautusuhan alla. 
 
Etsijä ilmestyy neljä kertaa vuodessa verkossa. Sen tarkoituksena on herätellä lukijaa kyseenalaistamaan ja pohtimaan yhteiskunnallisia ja maailmankatsomuksellisia asioita. Tavoitteena on tarjota jokaisessa numerossa tilaa dialogille ja ajatuksia herättäville kirjoituksille yhteiskunnallisista ja elämänkatsomuksellisista aiheista.  

Jo lehden nimi ”Etsijä” kertoo lehden tavoitteesta: tarjota turvallinen tila eksistentiaaliselle pohdiskelulle ja totuuden etsinnälle. Tavoitteena on saada jokaisen ääni esille ja siksi Etsijässä saavat näkyä ja kuulua erilaiset mielipiteet ja äänet. Etsijää kirjoittaa kirjava joukko nuoria, opiskelijoita, asiantuntijoita ja aikuisia. Etsijä ei pelkää ottaa kantaa, vaan osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. 

Etsijään otetaan mielellään vastaan juttuvinkkejä sekä valmiita tekstejä. Jos sinulla on idea, jonka haluaisit lehdessä toteuttaa, ota yhteyttä rohkeasti päätoimittajaan. Verkkojulkaisua kehitetään jatkuvasti ja pyrimme löytämään uusia ilmaisun keinoja esimerkiksi kuvien ja videoiden kautta. Lehteä kirjoittavat pääasiassa opiskelijat ja toimituskuntaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä päätoimittajaan sähköpostitse etsija@sky-fks.fi tai WhatsAppissa 044 7394509. 

Tutustu Etsijään netissä osoitteessa etsijalehti.fi sekä somessa IG sekä FB

SKY:llä on myös ruotsinkielinen lehti Ad Lucem. Lisätietoja Ad Lucemista löydät täältä

Jaa somessa: