Hyppää sisältöön

Opinnäytetyöretriitti

SKY järjesti keväällä 2024 retriitin kandeja, graduja, väitöskirjoja ja opinnäytetöitä tekeville opiskelijoille yhteistyössä Espoon ja Helsingin oppilaitostyön kanssa. Idea oli, että tarjosimme puitteet, jossa keskittyä oman opinnäytetyön kirjoittamiseen arjen ulkopuolella. Retriitti oli valtava menestys. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan ja palaute oli huomattavan positiiivista. Retriitti selvästi vastasi isoon tarpeeseen.

Uskomme, että opinnäytetyöretriiteille olisi kiinnostusta myös muissa opiskelukaupungeissa! Kokosimme pilottiretriitin pohjalta materiaalit, jotta retriitin järjestäminen sujuisi mahdollisimman helposti. Materiaalista löytyy niin hyväksi havaittu ohjelma, yleisiä vinkkejä kuin valmiit pohjat retriitin mainokseksi ja leirikirjeeksi. Materiaali on vapaasti käytettävissä, mutta toivomme, että kun käytät sitä, ilmoita meille, missä järjestit retriitin ja montako opiskelijaa siihen osallistui. Näin pystymme raportoimaan toiminnasta omille rahoittajillemme.

Työvoimaa retriitin järjestämiseen?

SKY:llä on mahdollisuus tarjota työntekijä paikallisen työntekijän työpariksi 2-3 retriittiin vuodessa sellaisiin kaupunkeihin, joissa meillä ei ole muuta toimintaa. (Toimintaa on pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Joensuussa ja Turussa). Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, ole yhteydessä paasihteeri@sky-fks.fi!

Jaa somessa: