Hyppää sisältöön

SKY Helsinki


Olet lämpimästi tervetullut mukaan SKY:n Helsingin paikallistoimintaan! Meillä tapahtuu kaikenlaista syvällisestä hengellisestä pohdiskelusta yhteiseen hassutteluun. Keväällä 2023 ohjelmassamme on niin hiljaisuuden päiviä, näyttelyexcurioista, paastoillat yhteiskunnallisista aiheista kuin Nyytin ilta jaksamisesta ja kevätretki Suomenlinnaan. Seuraavat tapahtumat löydät aina täältä tai meidän IG-tililtä (@sky_helsinki). Voit myös liittyä meidän whatsapp-ryhmään. Laita viestiä Katrille (050 595 28 67) Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Helsingin toimintaa järjestetään koko Helsingin aktiiviporukan voimin. Mukana tapahtumissa hääräävät ainakin puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne, pääsihteeri Katri Malmi ja muita SKY:n hallituksen jäseniä. Toivottavasti kohta myös sinä!

Kiinnostaisiko kasvaa järjestötoimijana? Paikallistoiminnan taustalta löytyy Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys, joka on SKY:n Helsingin paikallisyhdistys. Liity mukaan SKY:n ja YKY:n jäseneksi ja tule mukaan vaikkapa YKY:n hallitukseen! Se on matalan kynnyksen paikka oppia yhdistystoimintaa ja kantaa vastuuta. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja niitä pääsee tekemään yhdessä mukavalla porukalla. Uusi hallitus valitaan aina syksyisin. Vuonna 2023 YKY:n hallituksen jäseniä ovat Esa-Pekka Helanne, Salli Ahtiainen-Helanne, Emilia Kallioniemi, Toni Niittylahti, Taija Tiilikka, Saara Alamäki, Anssi Hannula ja Katri Malmi.

Tervetulua mukaan iloiseen joukkoon!

Jaa somessa: