Hyppää sisältöön

Helsinki


Olet lämpimästi tervetullut mukaan SKY:n Helsingin paikallistoimintaan! Meillä tapahtuu kaikenlaista syvällisestä hengellisestä pohdiskelusta yhteiseen hassutteluun. Syksyllä ja talvella 2023 ohjelmassamme on niin opiskelijamessuja kuin kiinnostavia yhteisiä pohdintailtojakin. Seuraavat tapahtumat löydät aina täältä tai meidän IG-tililtä (@sky_helsinki). Voit myös liittyä meidän whatsapp-ryhmään. Laita viestiä Katrille, jos tulee mitä tahansa kysyttävää (050 595 28 67). Olet tervetullut!

Helsingin toimintaa järjestetään koko Helsingin aktiiviporukan voimin. Mukana tapahtumissa hääräävät ainakin puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne, pääsihteeri Katri Malmi ja muita SKY:n hallituksen jäseniä. Toivottavasti kohta myös sinä!

Kiinnostaisiko kasvaa järjestötoimijana? Paikallistoiminnan taustalta löytyy Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys, joka on SKY:n Helsingin paikallisyhdistys. Liity mukaan SKY:n ja YKY:n jäseneksi ja tule mukaan vaikkapa YKY:n hallitukseen! Se on matalan kynnyksen paikka oppia yhdistystoimintaa ja kantaa vastuuta. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja niitä pääsee tekemään yhdessä mukavalla porukalla. Uusi hallitus valitaan aina syksyisin. Vuonna 2023 YKY:n hallituksen jäseniä ovat Esa-Pekka Helanne, Salli Ahtiainen-Helanne, Emilia Kallioniemi, Toni Niittylahti, Taija Tiilikka, Saara Alamäki, Anssi Hannula ja Katri Malmi.

Tervetulua mukaan iloiseen joukkoon!

Jaa somessa: