Hyppää sisältöön

Kansainvälinen toiminta

World Student Christian Federation (WSCF) eli Ylioppilaiden Kristillinen Maailmanliitto on SKY:n maailmanlaajuinen kattojärjestö ja koostuu yli sadasta jäsenjärjestöstä eri maanosissa. WSCF toimii aktiivisesti ekumeenisessa liikkeessä ja kokoaa yhteen ekumeenisuudesta, rukouksesta ja solidaarisuudesta kiinnostuneita kristittyjä opiskelijoita kaikkialta maailmasta.

WSCF Europe on SKY:n kattojärjestö Euroopassa. WSCF Europe järjestää säännöllisesti kansainvälisiä koulutuksia, kampanjoita ja tapahtumia, joihin pääsee helposti mukaan SKY:n kautta. Viime aikoina on esimerkiksi järjestetty koulutus ääriajattelun torjumiseksi, etäkahvitauko netin välityksellä sekä Euroopan alueellinen tapaaminen, jossa suomalainen Noora valittiin WSCF Europen hallitukseen! Netissä ilmestyvään Mozaik-lehteen haetaan myös välillä uusia tekijöitä. Tällä hetkellä WSCF Europella on käynnissä ilmastonmuutoskampanja, jossa otetaan vahvasti kantaa ilmastonmuutostyön tärkeyteen uskonnollisella kentällä.

Seuraa meitä somessa tai ota suoraan yhteyttä, jos kansainväliset kuviot kiinnostavat! WSCF Europe löytyy esimerkiksi Instagramista.

Jaa somessa: