Hyppää sisältöön

Uskontodialogi

SKY on jo pitkään tehnyt nuorten aikuisten uskontodialogityötä. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneihimme kuuluu muun muuassa Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry, jonka kanssa olemme keväällä 2023 toteuttamassa esimerkiksi nuorten uskontodialogia käsittelevää paneelia sekä rauhanvetoomusta.

USKOT-foorumin kanssa yhteistyössä on aiemmin toteutettu kolmiosainen YouTube-sarja, jossa eri uskontojen ja katsomusten nuoret aikuiset keskustelevat omasta uskonnostaan, muiden uskontojen kohtaamisesta sekä ennakkoluuloista ja stereotypioista, joita uskontoihin liittyy. Voit katsoa videosarjan YouTubesta.

FOKUS ry:n kanssa SKY osallistuu vuosittain helmikuussa uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikolle. Olemme jo useana vuonna järjestäneet yhdessä MAP-kirkon kanssa nuorten aikuisten dialogitapahtuman, ja olimme mukana toteuttamassa tapatumaa myös vuonna 2023. Tapahtumaan osallistui yli 60 henkeä.

Kiinnostaako uskontodialogityö, tai haluaisitko kuulla lisää SKY:n tekemästä käytännön uskontodialogista? Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse toimisto@sky-fks.fi!

Kuva: Yhteisymmärrysviikon panelistit. Kuvaaja Emma Palojärvi

Jaa somessa: