Hyppää sisältöön

Tule mukaan

SKY:llä on niin paikallista kuin valtakunnallista ja kansainvälistä toimintaa. Mitä sinä juuri nyt etsit?

Paikallistoiminta on osallistujien toiveiden näköistä. Meillä on niin keskusteluiltoja, hengellistä toimintaa kuin retkiä ja iloista yhdessäoloa. Kurkista, mitä tapahtumia on seuraavaksi tulossa tai hyppää kaupunkien omille sivuille: Helsinki, Joensuu, Turku, Tampere ja Oulu. Syksyllä 2023 tapahtumia on tulossa myös Jyväskylään ja Rovaniemelle. Jos SKY kiinnostaa, mutta omalla paikkakunnalla ei ole toimintaa, laita viestiä paasihteeri@sky-fks.fi! Aloitetaan sinun kotipaikkakunnallesi juuri sinun näköisesi toiminta!

Uskontodialogi on mahdollisuus päästä kohtaamaan eri katsomuksista ja perinteistä tulevia ihmisiä. SKY on mukana Fokus ry:n uskontodialogiverkostoissa ja meidän kautta on mahdollista päästä nuorten Katsomuskaverit-toimintaryhmään. Järjestämme myös aina tammikuun lopussa yhdessä muiden uskontojen kanssa nuorten aikuisten uskontodialogi-illan. Jos uskontodialogi kiinnostaa, laita rohkeasti viestiä!

Kansainvälinen toiminta: SKY on osa maailmanlaajuista kristillistä opiskelijaliikettä World Student Christian Federationia (WSCF). WSCF työskentelee globaalisti kiinnostavien ja keskeisten nuoria kristittyjä koskettavien teemojen kanssa, kuten eko-oikeudenmukaisuus tai tasa-arvo – ja yhdenvertaisuusteemat. Meidän kautta pääsee mukaan WSCF:n toimintaan, konferensseihin oppimaan ja tapaamaan opiskelijoita ympäri maailmaa sekä vaikuttamaan. Laita viestiä, jos kv-jutut kiinnostavat!

SKY:n toiminta on iloista, turvallista, hengellistä ja maailmassa aktiivisesti toimivaa. Meidän tarkoitus on tukea opiskelijoiden hengellistä kasvua, henkistä hyvinvointia ja yhteiskunnallista aktiivisuutta. Toisin sanoen olet tervetullut meidän toimintaan kokonaisena ihmisenä ja juuri sellaisena kuin olet. Sitoudumme turvallisemman tilan periaatteisiin. Toivotamme kaikki myös lämpimästi tervetulleeksi SKY:n vastuunkantajaksi. Ole yhteydessä, sinulle löytyy varmasti sopiva rooli!

Jaa somessa: