Hyppää sisältöön

Liity jäseneksi

Lämpimästi tervetuloa SKY:n jäseneksi! Jäsenenä pääset kiinteästi mukaan meidän toimintaan ja saat muutaman kerran vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita SKY:n liittokokouksiin keväällä ja syksyllä. Opiskelijajäsenet ovat kokouksissa äänivaltaisia ja kaikilla muilla on läsnäolo- ja puheoikeus. Opiskelijajäseniltä emme peri jäsenmaksua. Muiden jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa (vaihtoehtoisesti vähävaraisten 10 euron jäsenmaksu tai 100 euron kannatusjäsenmaksu.) Maksamalla jäsenmaksua olet tärkeä tuki meidän työlle! 35 eurolla saamme esimerkiksi päivällisen kahteen opiskelijailtaan!

Myös seurakunnat ja muut yhteisöt voivat liittyä SKY:n ystäväjäseneksi! Jäsenmaksu on meille merkittävä tuki ja mahdollistaa sitä, että joku ottaa seurakunnan vanhat nuoret vastaan uudella opiskelupaikkakunnalla. Seurakuntajäsenet saavat meiltä myös oman uutiskirjeen ja materiaaleja nuorten tukemiseksi opiskelupaikkakunnan seurakuntayhteyden löytämiseen. Toivomme, että seurakunnat maksavat kannatusmaksua (100 €). Kun liität seurakunnan SKY:n jäseneksi, täytä lomakkeeseen seurakunnan postiosoite ja se sähköposti, johon haluat uutiskirjeen ja materiaalit.

Jäseneksi liittyvät opiskelijat voivat halutessaan liittyä samalla myös paikallisyhdistyksen jäseneksi. Katso paikallisyhdistysten sivulta tarkempaa tietoa yhdistyksen toiminnasta!


    Valitse jäsenyytesi

    * Ystäväjäsenyys on tarkoitettu jo valmistuneille, työelämässä oleville ja seurakunnille tai muille yhteisöille, jotka haluavat tukea SKY:n toimintaa. Tarvittaessa voit maksaa alennettua jäsenmaksua tai halutessasi tukea SKY:tä korotetulla 100 € kannatusjäsnemaksulla .

    Valitse paikallisyhdistys johon haluat liittyä


    Jaa somessa: