Hyppää sisältöön

Usva Palola SKY:n Tampereen työntekijäksi

Iloisia uutisia Tampereelta! Aloitamme uuden toiminnan yhteistyössä Tampereen Vanhan kirkon kanssa. Toimintaa vetää juuri valittu opiskelijatoiminnan koordinaattori Usva Palola. Usva on kolmannen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija Tampereen yliopistossa ja on jo ollut mukana monenlaisessa opiskelijatoiminnassa mm. ainejärjestönsä tapahtumavastaavana.

“Hei! Innostavaa päästä mukaan tällaisen lämminhenkisen järjestön toimintaan ja käynnistellä uudestaan toimintaa Tampereella. Minulla on jo paljon ideoita tapahtumia varten ja uskon, että saadaan tänne ihana yhteisö muodostettua. Terkkuja Tampereelta ja lämpimästi tervetuloa osallistumaan SKY Tampereen toimintaan!” tuumaa Usva.

“Olen tosi innoissani Usvasta ja koko Tampereen toiminnasta. Meillä on loistava yhteistyö Vanhan kirkon kanssa: jaamme samat arvot ja vision merkityksellisestä hengellisestä toiminnasta. Usva on upea löytö tätä toimintaa vetämään”, iloitsee pääsihteeri Katri.

Tervetuloa mukaan! Usvaan saat yhteyden osoitteesta usva.palola@sky-fks.fi ja puhelimitse numerosta 0447300575. Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos toiminta yhtään kiinnostaa! 

Jaa somessa:

Lue myös