Hyppää sisältöön

Paikallisyhdistykset

SKY:n paikallisyhdistykset eri puolilla Suomea järjestävät monipuolista ja säännöllistä toimintaa jäsenilleen ja kaikille nuorille, joita puhuttelevat järjestön arvot ja jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi oikeudenmukaisuudesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, kansainvälisyydestä ja ekumeniasta.

Teemailloissa käydään keskustelua opiskelijoita kiinnostavista uskonnollisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Opiskelijat ja nuoret aikuiset ovat itse suunnittelemassa ja tekemässä toimintaamme, tule sinäkin mukaan! 

SKY:llä on aktiivisia paikallisyhdistyksiä tällä hetkellä Helsingissä ja Joensuussa. Jos toivoisit, että juuri sinun paikkakunnallasi olisi liittomme toimintaa, ota yhteyttä pääsihteeriin ja suunnitellaan lisää yhdessä: paasihteeri(a)sky-fks.fi.

Voit liittyä haluamasi paikallisyhdistyksen sähköpostilistalle tai jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(a)sky-fks.fi. Opiskelijajäsenyys on 10€ vuodessa, ystäväjäsenyys (jo valmistuneille ja työelämässä oleville) 35€ vuodessa sekä vähävaraisille ja työttömille tarkoitettu ystäväjäsenyys 10€ vuodessa. Kannatusjäsenyys on 100€ vuodessa. Jäsenenä tuet tärkeää toimintaamme opiskelijoiden ja nuorten aikuisten puolesta ja kanssa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jaa somessa: