Hyppää sisältöön

Evankeliumi arjessa: Viljellen ja varjellen

Aika: 29.05.2021
Paikka: Uutelan ulkoilualue/Zoom
Järjestäjä: YKY

Ilmoittaudu

Kiinnostaako sinua luonto ja hengellisyys? Jos vastauksesi on ehkä tai kyllä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys nimittäin järjestää yhdessä Helsingin oppilaitostyön kanssa 29.5. retkipäivän Helsingin Vuosaareen ja siellä Uutelaan, missä pääsemme yhdessä keskustelemaan luonnon ja hengellisyyden välisestä suhteesta, luvassa on muun muassa yhteistä keskustelua, Raamatun tekstien mietiskelyä, toisiimme tutustumista, tarjoamiemme eväiden nauttimista ja yhteistä hiljentymistä.

Tapahtumassa vetäjinä ovat YKYn (Ylioppilaiden Kristillisen Yhdistyksen) puheenjohtaja Väinö Väistö, Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton pääsihteeri Salli Ahtiainen Helanne, YKYn hallituksen jäseniä ja Taideyliopiston oppilaitospappi Hanna Similä. Lämpimästi tervetuloa!

PS. Pandemiatilanteen vuoksi seuraamme kokoontumisrajoituksia ja niiden suosituksia, jos emme voi turvallisesti pitää tapahtumaa kasvotusten 29.5., ei hätää, vietämme silloin yhteistä päivää Zoomin kautta! 🙂 Tästä lisää tietoa myöhemmin, mikäli tarvetta ilmenee. Mikäli tapaamme kasvotusten, osallistuthan vain terveenä.

Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää täällä 21.4.-21.5. välisenä aikana: https://forms.gle/DY3CkDqe9TrPTH7t8

Kysyttävää? Ota yhteyttä YKYn hallituksen puheenjohtaja Väinö Väistöön: vaino.vaisto@helsinki.fi

Jaa somessa: