Hyppää sisältöön

Ruskaretki Aholansaareen 19.-22.10.2023

Aika: 19.10.2023 – 22.10.2023
Paikka: Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Järjestäjä: Herättäjä-Yhdistys ja Suomen Lähetysseura

Ilmoittaudu

Tervetuloa Ruskaretkelle juuri sinä täysi-ikäinen opiskelija tai nuori aikuinen! Matkaamme to-su 19.-22.10. Aholansaareen talkootöihin, haistelemaan syysilmaa, nauttimaan toistemme seurasta ja hartaudesta Paavon pirtin hämärässä. Voit osallistua to-su (leiri ilmainen) tai pe-su (leirin hinta 50 e). Leiri järjestetään yhdessä Herättäjä-Yhdistyksen, Suomen Lähetysseuran ja Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton kanssa. Meitä on siis mukana monenlaisia!

Aholansaari on Herättäjä-Yhdistyksen perinteinen kotipaikka Kuopiossa. (Lauttarannan osoite: Sääskiniementie 750, Tahkovuori) Olet tervetullut palaamaan vanhoille kulmille tai ottamaan haltuun ihan uuden palan suomalaista kirkkohistoriaa! Nimensä mukaisesti Aholansaari on saari. Lauttakyydit kulkevat saarelle torstaina ja perjantaina koin kahdeksan aikaan illalla ja sunnuntaina saarelta pois puolen päivän jälkeen. Täsmälliset ajankohdat tarkentuvat ennen leiriä.

Leiriohjelma koostuu perjantai- ja lauantaipäivien talkootöistä Aholansaaressa ja muusta iloisesta leirielämästä: saunomisesta, syömisestä uimisesta (uskallatko?), iltanuotiosta ja veisuista. Leirin teema on syksyn hämärään sopiva Kuolema ja iankaikkisuus ja pureudumme yhdessä keskustellen elämän isoihin kysymyksiin.

Leirin hinta on koko to-su ajan osallistuville ilmainen talkootöiden ansiosta ja pe-su osallistuville 50 euroa. Leiri ja kuljetukset maksetaan etukäteen Aholansaaren nettikaupassa (saat ohjeet maksuun leirikirjeessä).

Saapuminen leirille. Leirille suuntaa yhteinen bussikyyti torstaina ja takaisin sunnuntaina (reitti: Helsinki-Kuopio-Siilinjärvi-Aholansaari). Toki voit tulla myös omalla autolla. Bussikyydin hinta on 20 € suuntaansa Helsingistä asti kulkevilta ja 10 € suuntaansa Kuopiosta ja Siilinjärveltä kyytiin tulevilta. Tampereelta, Jyväskylästä ja Joensuusta tulevien kannattaa tulla junalla/bussilla Kuopioon ja pohjoisesta tulevien Siilinjärvelle ja  hypätä siitä leiribussin kyytiin. Helsingistä bussi lähtee klo 13 jälkeen torstaina ja sunnuntain paluukyyti lähtee Aholansaaresta puolen päivän jälkeen.

Mukaan suunnittelemaan leiriä? Olet lämpimästi tervetullut suunnittelemaan leirin sisältöjä! Ota yhteyttä katri.malmi@sky-fks.fi tai 050 595 28 67 ja kerro kiinnostuksestasi! Suunnitteluporukka kokoontuu 5.10. klo 18 Helsingin körttikodilla (Ratakatu 1 a A 3) ja tarvittaessa etäyhteyksin.

Esteettömyys. Valitettavasti Aholansaari ei ole kovin esteetön, mutta ota yhteyttä ja mietitään, mikä kaikki on juuri sinulle mahdollista! Jokaiselle löytyy kyllä sopivia talkootehtäviä.

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tule siis juuri sellaisena kuin olet!

Täältä pääset ilmoittautumaan Ruskaretkelle!

Jäikö kysyttävää?

Ole yhteydessä:

Anu Rask: anu.rask@h-y.fi, 044 719 0915

Katri Malmi: katri.malmi@sky-fks.fi, 050 595 28 67

Aino Vihonen: aino.vihonen@suomenlahetysseura.fi, 044 393 3136

Jaa somessa: