Hyppää sisältöön

Tampere: Voimauttavan valokuvauksen työpaja

Aika: 12.09.2023 – 26.09.2023
Paikka: Vanha kirkko, Tampere
Järjestäjä: Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, Tampereen Vanha Kirkko

Ilmoittaudu

Tervetuloa Suomen Kristillisen ylioppilasliiton ja Tampereen Vanhan kirkon voimauttan valokuvauksen työpajaan syyskuussa 2023! Ryhmä on tarkoituttu juuri sinulle, opiskelija tai nuori aikuinen (alle 35 v.), joka haluat pohtia hetken omaa elämää ja tulla nähdyksi sellaisena kuin olet. Valokuvaustaitoja ei tarvita!

Työpajassa opetelemme katsomaan itseämme lempeämmin ja löytämään omia vahvuuksia. Samalla opettelemme kuuntelemaan toisiamme.

Työpajassa käytämme kameraa. Kameraksi riittää se kamera, joka itselläsi on käytössä. Sinun ei tarvitse kokea itseäsi hyväksi valokuvaajaksi. Saat tarvittaessa neuvoja valokuvaukseen työpajan ohjaajalta. Valokuvien lisäksi työstämme aihettamme myös maalaten ja piirtäen.

Työpajaan liittyy pieni etukäteistehtävä omien valokuva-albumien kanssa. Käy läpi valokuvia itsestäsi elämäsi varrelta ja valitse muutama kuva, jotka kertovat siitä, kuka sinä olet. Valmistaudu ottamaan ne mukaan ensimmäiselle kerralle.

Työpajan kokoontuu tiistaisin 12.9. ja 19.9. Päivittäinen työskentelyaika on 17.00-20.00. Lauantaina 23.9. teemme kuvausretken yhdessä sovittuun paikkaan. Tästä ohjeet työpajan alkaessa.

Tiistaina 26.9. kokoonnumme katsomaan kuvausretken tuotoksia ja samalla päätämme työpajan.

Kurssia ohjaa Kimmo Hurri. Hän on opiskellut voimauttavaa valokuvausta Aalto yliopiston Voimauttavan valokuvan ammatillisissa erikoistumisopinnoissa 2009-2011. Näitä voimauttava valokuva -työpajoja hän on pitänyt vuodesta 2014 alkaen.

Eli tiivistetysti:
MITÄ? Voimauttavan valokuvauksen työpaja
MILLOIN? 12.9., 19.9., 23.9. ja 26.9.
MISSÄ? Tampereen Vanha kirkko (Tampereen kesustorilla)
MITÄ MAKSAA? Ei mitään, ryhmä on ilmainen

Ilmoittaudu 8.9. linkin kautta ! Paikat ryhmään täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä on ilmainen.

Jaa somessa: