Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka

Viestintä- ja järjestökoordinaattoriksi SKY:lle?

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto hakee osa-aikaista (50%) viestintä- ja järjestökoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. 

Työntekijä työskentelee Helsingin Kruununhaassa liiton keskustoimistolla. Meillä on myös etätyömahdollisuus. Tarjoamme monipuolisia viestinnän ja järjestötyön tehtäviä pienessä työyhteisössä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja oppimiseen sekä näköalapaikan ekumeeniseen ja kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen. Toivomme hakijalta kiinnostusta somenäkyvyyden kehittämiseen ja opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen. 

Työ sopii henkilölle, joka on valmis työskentelemään itsenäisesti. Liitossa työskentelee 4 osa-aikaista henkilöä. Kaikki työntekijät eivät työskentele keskustoimistolla samaan aikaan. 

Työ sisältää viestintä- ja hallintotehtäviä: muun muassa verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittämistä ja kehittämistä, liiton jäsenrekisterin päivittämistä, laskutus- ja postitustehtäviä ja muita viestinnän ja hallinnon tehtäviä sekä osallistumista toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. 

Toivomme hakijalta 

 • Jonkin verran työkokemusta viestinnästä ja järjestötoiminnasta 
 • Kokemusta monipuolisesta ja monikanavaisesta sisällöntuotannosta verkossa ja sosiaalisessa mediassa sekä uusien ohjelmien ja sovellusten haltuunottotaitoa. 
 • Kokemusta verkkosivustojen päivittämisestä 
 • Järjestö- ja opiskelijatoiminnan tuntemusta ja omakohtaista kokemusta järjestötoiminnasta 
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn toteutukseen 
 • Omatoimisuutta 
 • Tiimi- ja yhteistyötaitoja  
 • Motivaatiota avustaviin tehtäviin 
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. 
 • Ennen kaikkea intoa ja halua oppia ja kehittyä järjestöhallinnon ja viestinnän tehtävissä! 

Lisäksi arvostamme 

 • Kristillisen ja kirkollisen järjestökentän tuntemusta 
 • Hyvää kokemusta eri sosiaalisen median ohjelmista, tapahtumien markkinoinnista, kuvan- ja videonkäsittelystä sekä julkaisujen taittamisesta ja editoinnista 

Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa noudatetaan kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaatimusryhmään 3. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 18.4.2022 kello 16 mennessä osoitteeseen paasihteeri@sky-fks.fi otsikolla viestintä- ja järjestökoordinaattori. Työ alkaa 1.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Kesän ajan työt on mahdollista sovittaa yhteen esimerkiksi kesätyön kanssa. 

Lisätietoja antaa puhelimitse ja sähköpostilla pääsihteeri Katri Jussila keskiviikkona 13.4. kello 13-15 puh. 050 595 28 67 ja katri.jussila@sky-fks.fi. 

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto (SKY) on kansainvälinen ja ekumeenisesti suuntautunut luterilainen opiskelijaliike. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus. 

www.sky-fks.fi 

IG: @skyfks 

FB: Suomenkristillinenylioppilasliitto 

Kuva: Unplash.

Jaa somessa:

Lue myös