Hyppää sisältöön

Edustamaan kansainväliseen kokoukseen?

SKY etsii pian nuoria aikuisia osallistujiksi Euroopan kattojärjestön etänä pidettävään aluekokoukseen: lähde mukaan!

Onko SKY:n kansainvälinen kattojärjestö tuttu? WSCF eli World Student Christian Federation järjestää säännöllisesti erilaista toimintaa, ja erityisesti sen Euroopan sisarjärjestö WSCF Europe on SKY:lle hyvin tuttu. WSCF Europe päättää jäsenjärjestöjensä kautta tulevaisuuden suuntaviivoistaan joka toinen vuosi pidettävässä suurkokouksessa eli European Regional Assemblyssä. Uusin ERA pidetään maailman olosuhteista johtuen etänä tänä syksynä. Jokaisesta jäsenjärjestöstä toivotaan osallistujia tähän haastavaan, mutta todella kiinnostavaan kokousurakkaan. Viimeisimmässä ERA:ssa oman järjestömme edustus oli tiedottaja Kristiina ja nykyinen puheenjohtajamme Sanna. Kokemus oli sekä opettava että innostava. Pian etsimme uusia kokousedustajia tulevaan etäkokoukseen, voit jo ilmoittaa kiinnostuksesi. Kannattaa harkita vakavasti!

Kokoustaminen oli sekä jännittävää että innostavaa. Tosi kivoja tyyppejä ja paljon uutta opittavaa, suosittelen lämpimästi!

NIMETTÖMÄNÄ PYSYTTELEVÄ EDELLISEN ALUEKOKOUKSEN OSALLISTUJA
  • Mitä? Kansainvälistä kokoustamista, tutustumista Euroopan laajuiseen nuorten aikuisten toimintaan, uusia tuttavuuksia!
  • Milloin? Välillä 4.-7.11., tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.
  • Kenelle? Kenelle tahansa SKY:n tai sen paikallisyhdistyksen jäsenelle. Jos et ole vielä jäsen, liittyminen on helppoa. Klikkaa tästä.
  • Lisätietoja? Laita viestiä Kristiinalle: toimisto@sky-fks.fi tai lue lisää WSCF Europen omilta sivuilta.
Jaa somessa:

Lue myös