Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Tule käynnistämään opiskelijatyötä Joensuuhun! 

Olemme jatkaneet opiskelijatoiminnan koordinaattorin rekrytointia Joensuuhun! Etsimme opiskelijatoiminnan koordinaattoria käynnistämään tauolla ollutta IYKYn opiskelijatoimintaa Joensuuhun. IYKY (Ilosaaren Ylioppilaiden Kristillinen yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja SKY:n jäsenjärjestö.  

Koordinaattori ideoi ja suunnittelee tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää sekä vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä. Hän tukee ja järjestää toimintaa ja tiedottaa siitä.  Koordinaattori kartoittaa verkostoja ja yhteistyötahoja. 

Koordinaattori vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa sekä yhdistyksen hallinnollisista tehtävistä sekä kartoittaa kiinnostuneita IYKYn hallitukseen. Koordinaattorin esihenkilö on SKY:n pääsihteeri ja työ tapahtuu kotona sekä muissa tehtävän suorittamisen kannalta olennaisissa paikoissa. SKY:ssä työskentelee tällä hetkellä neljä osa-aikaista henkilöä. Työntekijät asuvat eri paikkakunnilla ja työntekijäkokoukset järjestetään etäyhteyksin. 

Toiminta voi olla muun muassa kuukausittaisia teemailtoja, kokouksia, hiljaisuuden päiviä, erilaisia ekskursioita sekä yhteistyötapahtumia muun muassa oppilaitospappien kanssa. Erilaisten toimintamuotojen ideointi on tervetullutta. 

Työ on osa-aikainen (25 %, 9,5h/vk) ja sopii hyvin opiskelijalle. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa syyskuussa 2022 ja kestää toukokuun 2023 loppuun. Määräaikaisuuden peruste on uuden toiminnan pilotointi ja työsuhdetta on mahdollista jatkaa mikäli toiminta käynnistyy. Työtä on tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa. SKY:ssä on käytössä kristillisten järjestöjen työehtosopimus ja tehtävä sijoittuu vaatimusryhmään 2. 

Toivomme hakijalta 

  • Omatoimisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen 
  • Ryhmätyö- ja organisointitaitoja sekä yhteistyökykyä 
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • Viestintäosaamista 
  • Järjestö- ja opiskelijatoiminnan tuntemusta  
  • Vapaaehtoistoiminnan tuntemusta tai omakohtaista kokemusta vapaaehtoistyöstä 
  • Halua edistää kristillistä vastuuta ja moninaisuuden kunnioitusta opiskelijoiden keskuudessa 
  • Ennen kaikkea intoa ja halua oppia ja kehittyä tehtävässä 

Lähetä hakemus sunnuntaihin 21.8.2022 kello 23 mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Katri Jussila paasihteeri@sky-fks.fi tai puhelimitse torstaina 18.8. kello 13-15.  Haastattelut pyritään pitämään viikolla 35.

Kuva: Unsplash
Jaa somessa:

Lue myös